Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Ik ben Henriëtte Nap, samen met mijn man en onze drie ontzettend leuke kinderen woon ik in de provincie Utrecht.

Vanuit huis werk ik graag aan de opdrachten van mijn opdrachtgevers. Achter mijn computer geniet ik enorm van alle werkzaamheden die ik uitvoer. Als ik aan het werk ben heb ik de volledige focus op mijn werkzaamheden.

Door mijn jarenlange ervaring in de zorg weet ik goed hoe belangrijk het is om écht contact te maken met mijn medemens.

Soms weet je zelf niet precies wat je nodig hebt, en is het juist zo fijn als iemand eens echt naar jou luistert en tussen de regels door kan horen wat je eigenlijk nodig hebt.

Mijn zorgzaamheid en vermogen om alles te kunnen overzien zorgt ervoor dat jij overzicht houdt (of krijgt als je het een beetje bent kwijtgeraakt) in je planning.

Mocht je graag zichtbaar zijn op social media en dat lastig vinden om bij te houden, laten we er dan samen over sparren hoe jij zichtbaar wilt zijn. Ik weet hoe jij je kan profileren op social media en help je daar graag bij! Zo ben jij goed zichtbaar voor potentiële klanten en zorgen we er samen voor dat de buitenwereld een goed beeld heeft van jouw mooie werk!

Doordat ik met motivatie en positiviteit mijn werk verricht, kan jij altijd op mij rekenen. Zullen we eens samen sparren welke werkzaamheden jij liever niet doet en wat ik goed van jou zou kunnen overnemen?

Jij krijgt dan meer tijd voor je klanten en kan volop doen waar jij goed in bent en waar jij voor gaat.

Henriëtte loopt hier vanaf het water richting de camera. De wind waait haar haren opzij.
Henriëtte loopt hier vanaf het water richting de camera. De wind waait haar haren opzij.
Hier zit Henriëtte op een hek en ze steekt haar beide duimen omhoog.

Waarom moeilijk doen

als het samen kan

 

– Loesje –

Wat betekent Zyra?

Het bedenken van de perfecte bedrijfsnaam voor je bedrijf kan een uitdaging zijn. Voor mij was het ook even een zoektocht.

Op gegeven moment stuitte ik op de naam ZYRA. Kort en krachtig.

ZYRA betekent ‘bloeiende bloem’.

Deze naam symboliseert mijn droom om niet alleen zelf tot bloei te komen, maar ook anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Hier staat Henriëtte op een grind paadje tussen bomen en struiken, met 1 hand in haar zij.